• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Instagram life @ bruidssalondaisy

G O E D E   D O E L E N

Wat fijn dat je de bruiloft van je dromen kunt realiseren! Heerlijk dat je zelf kan kiezen met wie je trouwt, en hoe jullie bruiloft er uit gaat zien. Helaas zijn er ook heel veel meisjes en vrouwen op deze aardbol waarvoor alles er niet zo rooskleurig uitziet. Zij kunnen niet kiezen met wie ze gaan trouwen of wat voor leven ze gaan leiden.

Daarom schenken wij met heel veel liefde 10% van de winst aan ‘Girls not brides’, een globaal partnerschap van organisaties die zich inzetten voor een wereld zonder kindhuwelijken en meisjes in staat willen stellen hun volle potentieel te benutten. Een supermooi doel waar ons hartje helemaal warm van wordt! We hopen dat dit ook jouw happiness bij het vinden van jouw droomjurk verrijkt.

Lange tijd hebben we over getwijfeld om dit initiatief openbaar te maken. We zouden ook gewoon zelf 10% kunnen overmaken naar ons favoriete goede doel, zonder dat verder bekend te maken. We willen niet dat mensen denken dat we het doen om zelf goed gevonden te worden of om meer klanten te trekken!

We delen het toch omdat het zo mooi zou zijn om mensen te inspireren om oog te hebben voor de kansarmen, juist omdat wij het zo goed hebben. En wie weet kunnen we andere ondernemers inspireren om met hun inzet en middelen de wereld een stukje beter te maken. Want alleen als we samen werken, veranderd er iets.

Van deze twee dingen kun je zeker zijn:

  • De prijs van je jurk is niet hoger dan normaal

  • Je hoeft er niets voor te doen

 

Super toch? Kijk voor meer informatie over het doel wat wij voor de winst van 2019 hebben gekozen op https://www.girlsnotbrides.org/about-girls-not-brides/.

Photo credit: Flickr / Graham Crouch