• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Instagram life @ bruidssalondaisy

Armbanden giveaway

July 20, 2018

 

Deze mooie geometrische armbanden zijn speciaal voor ons gemaakt, en wij gaan ze weggeven! Elke bruid die vanaf vandaag haar droomjurk bij ons vindt, krijgt zo'n beauty mee naar huis! Zo heb je een blijvende herinnering hebt aan dat speciale moment van het vinden van jouw jurk. Ze zijn er in goud- en zilverkleur. Onze favoriete Atticus-quote 'Love her, but leave her wild' is erin gegraveerd, and you know why... Je bent mooi zoals je bent, en niets of niemand mag dat veranderen!

We hebben maar een beperkt aantal armbanden ingekocht, deze actie gaat door zolang de voorraad strekt.

De droogbloemetjes op de foto's zijn van Floribus Flower Farm.

 

 

Please reload