• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Instagram life @ bruidssalondaisy

Wedding shoot in Zeeland - Niek + Nikki

July 9, 2018

Een tijdje geleden mochten we meewerken aan deze gave shoot. Een mooi en liefdevol stel, Zeeuwse natuur en een team van gave trouwleveranciers; het was een topdag! We begonnen in het sfeervolle Villa Magnolia in Oostkappele voor de 'getting ready' en 'first look'.  Nikki droeg onze jurk 'Aurora', en wat paste hij mooi! Een gewaagde, stijlvolle jurk met prachtige kantpatronen in een romige ivoorkleur. We begonnen met de bijbehorende overrok voor een extra look. Niek en Nikki schreven hun 'geloftes' voor elkaar en lazen die voor. We moesten allemaal even slikken, zo lief en mooi! Laat je inspireren en geniet mee van deze toffe shoot.

 

Fotografie: Joran Looij Photography

Videografie: Désan Huisman Videografie
Planning & styling: metSUUS

Suit: Bos Men Shop

Make-up: Arianne van Belzen

Hair: HairbyNanda

Bloemen: Ilse van Es bloemenatelier

Locatie: Villa Magnolia, Oostkapelle

Taart: Pie Industry

 

 

 

Please reload