• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Instagram life @ bruidssalondaisy

We gaan... verhuizen!

May 9, 2018

We blijven nog steeds gezellig op de boerderij, maar gaan van een vroegere koeienstal naar de hooizolder van diezelfde schuur. De boerenschuur waar de Bruidssalon nu in gevestigd is, heeft een prachtige, mega-grote hooizolder waar momenteel alleen wat oud hooi op ligt te verstoffen. En laat de bruidssalon nu net uit zijn voegen beginnen te barsten, met een steeds groeiende collectie mooie producten. Het gaat zo goed dat we inpandig kunnen verhuizen!
Begin september gaat het dak er af! Letterlijk, want het dak is gemaakt van asbest en dat kan natuurlijk niet meer. Er komt een nieuw dak met veel ramen voor optimaal licht, en de stoffige maar o-zo-mooie zolder gaan we compleet omtoveren tot een heuse bruidjes-oase. Denk wit, veel wit met de prachtige houtaccenten van de balkenconstructie. Denk spiegels, een heerlijke zithoek, een lief barretje en sfeervolle hoogteverschillen in de vloer. En natuurlijk hopen we geleidelijk onze collectie uit te breiden met nog meer mooie beauty’s voor een vriendelijke prijs.
Wij kunnen niet wachten, maar eerst moet er een hoop gedaan worden. We hopen in november of december te kunnen openen. Natúúrlijk kun jij ook bij de spetterende opening aanwezig zijn, houd daarvoor onze facebook en instagram in de gaten!

 

Bron sfeerplaatjes: pinterest

 

https://nl.pinterest.com/daisybruid/new-store-on-the-hayloft/

 

 

Please reload