Loading...

De bruidssalon

De keuze in bruidsjurken is groter dan ooit. Als je je gaat verdiepen in de zoektocht naar DE jurk, stuit je op het ene merk na het andere. De ene trend volgt de andere op, en wat past nu bij jou? We helpen je graag om daar achter te komen in onze gezellige bruidssalon.

Het uitganspunt ben jij; jouw unieke persoonlijkheid en wat bij jou past! De Bruidssalon is uitgegroeid van een oude stal naar een volledig gerenoveerde, heerlijke lichte hooizolder.

Je vind ons midden in de polder net buiten het dorp Arnemuiden. De salon is eenvoudig te bereiken vanaf de A58.

De collectie wisselt het hele jaar door en bestaat uit zorgvuldig uitgekozen jurken in een stijl die je zou kunnen omschrijven als romantisch, modern en een tikje bohemian.

Ook voor de klassieke bruid hebben we een mooie selectie bijzondere jurken.We verkopen geen merken of designers, maar trouwjurken. Dat is ook waar het allemaal om draait, er hangt immers geen labeltje aan je jurk op je grote dag. Dat is dan ook waar je voor betaald; voor de jurk en de luxe materialen die er met de hand in verwerkt zijn, en niet voor het merk of de designer.

Een pasafspraak is geheel vrijblijvend en ontspannen, je hoeft je nergens verplicht toe te voelen dan alleen: genieten!

Nieuwsgierig geworden? Super, boek dan een vrijblijvende pasafspraak.