Loading...

High Tea

High Tea-en én bruidsjurken passen? Het kan bij Bruidssalon Daisy, en zelfs helemaal gratis! Kies dan voor ons unieke Tea & Tule arrangement.

De eerste keer bruidsjurken passen samen met je (schoon)moeder, zussen en vriendinnen is altijd een feestje! Maak het nog leuker en combineer je pasafspraak met een gezellige High Tea…

Na aankomst wordt je ontvangen in Koosjes High Tea Salon. De tafel staat al voor je gedekt! Maar voor het aanschuiven gaan we naar de bruidswinkel, die zich achter de High Tea Salon bevindt. Alle jurken worden geshowd en jij kiest degene uit die je graag wilt passen. Deze hangen we gereed, en dan is het tijd voor de High Tea!

Je wordt alleen gelaten tot al het lekkers op is en jij niet meer kunt wachten met passen…

De High Tea die we combineren met een passessie is een mini-High Tea met scones, vers fruit, verschillende zoetje hapjes en natuurlijk onbeperkt de lekkerste theesoorten en kost €10,- per persoon. Alles is huisgemaakt en vers! Deze mini-High Tea kan alleen in combinatie met een passessie geboekt worden en dus niet los bij Koosjes Salon.

Het is ook mogelijk een High Tea te reserveren voor €19,50 per persoon waarbij de High Tea in rondes wordt geserveerd en de eerste ronde hartig is. Voor meer info over de High Tea locatie kijk je op www.koosjessalon.nl.

En het mooiste is… Als jij je droomjurk bij ons vind, krijg je de mini-High Tea voor maximaal 4 personen helemaal gratis!

Jullie Grote Dag beginnen bij Koosjes Salon? Het is mogelijk om te lunchen, de gasten te ontvangen of bijvoorbeeld de bruidstaart te eten in Koosjes Salon. Bij mooi weer wordt het feest altijd in de grote bloementuin gevierd! Informeer gerust naar de mogelijkheden via koosjessalon

Maak afspraak