Loading...

Rosanne + Sjoerd

Mijn trouwdag is inmiddels al iets meer als een maand geleden en je zult vast wel denken waar mijn berichtje blijft.... Nou, hier dus...

Lieve Mathilde,
Toen mijn moeder mij een artikel over jouw bruidssalon liet zien was ik om eerlijk te zijn, niet meteen laaiend enthousiast. Het was ten eerste ver van huis en ten tweede was er naar mijn mening weinig keuze in jurken. Toch wist mijn moeder mij over te halen en hup, de auto in en op naar Arnemuiden. Toen we aan kwamen rijden zagen we een mooie boerderij. Eenmaal binnen was het een plaatje! Wauw! Ik voelde mij meteen om mijn gemak en na een overheerlijk kopje koffie met wat lekkers kon het zoeken naar MIJN droomjurk beginnen. Aaah.....spannend! Eigenlijk wist ik gelijk welke jurk het zou worden, maar voor de zekerheid toch een aantal andere jurken gepast. Nu wist ik het helemaal zeker, voor ik het wist stond ik al weer buiten en was ik zojuist geslaagd voor mijn droomjurk!!
Op 12 augustus mocht ik in het huwelijksbootje stappen. Ik voelde mij een echte prinses!
Mathilde, ik wil je bedanken voor alle goede hulp en service. Ik heb de weg naar Arnemuiden gevonden en ik help graag andere aanstaande bruidjes ook de weg naar jou te vinden!